26 Eylül 2017 Salı

SDÜ Sevilen Oyuncu Gürkan Uygun’u Ağırladı

08 Mart 2012 Perşembe 00:00 tarihinde eklendi | 2974 defa okundu
SDÜ Sevilen Oyuncu Gürkan Uygun’u Ağırladı

Çeşitli tiyatro oyunlarında, dizilerde ve filmlerde rol alan, Kurtlar Vadisi isimli dizide canlandırdığı “Memati Baş” karakteriyle yakından tanınan Gürkan Uygun, Süleyman Demirel Üniversitesinin konuğu oldu.

Gürkan Uygun ilk olarak SDÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM) tarafından Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Akademik Oda Orkestrasınca verilen açılış konserinde şeflik için sahneye davet edilen Uygun, “Ekranda Şiddet ve Kadına Yansımaları” başlıklı konuşmasıyla da öğrencilerle buluştu.

Uygun, konuşmasının ardından Isparta Valisi Memduh Oğuz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İskender Akkurt eşliğinde kampüste yaptığı gezi kapsamında SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra, Yaşam Boyu Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ile SDÜ Anaokulu ve Kreşini ziyaret etti.

DOKÜMAN ARŞİVİ

FOTO GALERİ