Kadın ve Aile Dostu Kent Çalıştayı

Süleyman Demirel Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Merkezlerinin işbirliğiyle hazırlanan Kadın ve Aile Dostu Kent Çalıştayı bu yıl Yalova Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. SDÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sine ERDOĞAN MERCAN Aile ve Çocuk Dostu Kent Komisyonu'nda görev yapacak. 04.06.2024 tarihinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşecek olan çalıştay her yıl farklı bir paydaş üniversitenin ev sahipliğinde düzenlenmeye devam edecek ve üniversitelerin bulunduğu kentler Kadın Dostu, Aile ve Çocuk Dostu, Genç Dostu, Yaşlı Dostu ve Engelli Dostu olma düzeyleri açısından değerlendirilecek.